Ha csak a nyár végére terveztünk nyaralást, vagy esetleg a koronavírus okozta bizonytalanság miatt nem is utaztunk el sehova, akkor is érdemes böngészni a TripFiction olvasnivalóinak oldalát.


Az oldalon találhatunk a tervezett utazásunkhoz is passzoló könyvet, de ha csak álmaink nyaralásának helyszínéről szeretnénk többet megtudni, akkor is megéri ajánlatokért böngészni az oldalt.

A TripFiction segít az időben is ugrálni: keresgélhetünk olvasnivalók között a második világháború előtti Párizsáról Hemingway segítségével vagy olvashatunk Szabó Magda Budapestjéről is.

A megtalálható könyvek több mint 2000 helyszínt fednek le, így biztosan lesz legalább egy olyan könyv, ami miatt kedvet kapunk a benne szereplő hely felkereséséhez. Ráadásul az idei korlátozásoknak köszönhetően nem a legegyszerűbb elutazni most külföldre, így a lelkünket is ápolhatjuk egy-egy új könyvvel.

(Forrás: Travel + Leisure)

Friss

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk