Ha csak a nyár végére terveztünk nyaralást, vagy esetleg a koronavírus okozta bizonytalanság miatt nem is utaztunk el sehova, akkor is érdemes böngészni a TripFiction olvasnivalóinak oldalát.


Az oldalon találhatunk a tervezett utazásunkhoz is passzoló könyvet, de ha csak álmaink nyaralásának helyszínéről szeretnénk többet megtudni, akkor is megéri ajánlatokért böngészni az oldalt.

A TripFiction segít az időben is ugrálni: keresgélhetünk olvasnivalók között a második világháború előtti Párizsáról Hemingway segítségével vagy olvashatunk Szabó Magda Budapestjéről is.

A megtalálható könyvek több mint 2000 helyszínt fednek le, így biztosan lesz legalább egy olyan könyv, ami miatt kedvet kapunk a benne szereplő hely felkereséséhez. Ráadásul az idei korlátozásoknak köszönhetően nem a legegyszerűbb elutazni most külföldre, így a lelkünket is ápolhatjuk egy-egy új könyvvel.

(Forrás: Travel + Leisure)

Friss

Ljudmila Ulickaja legújabb könyvéből megtanulhatjuk, hogy létezik magányos boldogság

De az a jó, ha az embernek van miről ábrándoznia." Ljudmila Ulickaja talán a ma élő leghíresebb kortárs orosz író. Enyhülést hozott 2020-as évbe könyvével, melyben az elmúlás is könnyű.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk