Roberto Carlos összerugdosta a Nokia legújabb telefonját
Nokia

Roberto Carlos összerugdosta a Nokia legújabb telefonját

Túlélte.

Roberto Carlos szabadrúgásait nem kell bemutatni senkinek. A brazil focista lövései elé nem sokan állnánk oda a különböző életvédő felszerelések nélkül. Ebből kiindulva érthető, hogy a Nokia miért őt kérte meg, hogy jól rugdossa szét a legújabb okostelefonjukat, ami amúgy törhetetlen is. Mellé a női freestyle-világbajnokbajnok, Lisa Zimouche is társult, hogy kicsit dekázzon és trükközzön a készülékkel.

Nevezetesen a Nokia XR20-ról van szó, amely a MIL-STD 810H katonai szabványnak megfelelő külsőt (ezért szinte törhetetlen) és IP68-as minősítést is kapott (ezért vízálló). A telefon 1,8 méterről végtelen zuhanást túlél a Nokia szerint, és másfél méter mélyen is lubickolhat egy órán át, azt is túléli.

Bizonyítékul pedig Roberto Carlos bevetette a fizika törvényeit meghazudtoló, 1997-es, szabadrúgását, amelyet akkor a franciák ellen szerzett.

Maga az XR20 középkategóriás okostelefonnak mondható: Snapdragon 480 SoC processzor, 6 GB rendszermemória és 128 GB belső tárolóval. Tölteni 18 wattal és 15 wattal lehet, az operációs rendszer Android 11, az akku 4630 milliamperóra, a kijelző 6,67 hüvelykes IPS LCD és támogatja az 5G-t. A hátlapon két kamera, az egyik 48, a másik 13 megapixeles.

A Roberto Carlos-biztos telefon ára 230 ezer forint lesz, amely augusztustól kerül a magyar piacra.


A figyelmetekbe ajánljuk