Nicolas Cage

Épségben haza kell juttasson egy elrabolt lányt, különben búcsút mondhat a golyóinak.


Megérkezett az első előzetes Nicolas Cage új, Prisoners of the Ghostland című filmjének első előzetese, ami szeptember 17-én érkezik a mozikba és a különböző streamingplatformokra. A filmet Sion Sono, a Hideghal és a Csináljunk yakuza filmet! rendezője készítette, szóval valószínűleg a színész jobb filmjei közé fog tartozni.

De persze Nicolas Cage továbbra is csak furcsa filmekben hajlandó szerepelni, úgy tűnik, mivel ebben egy Hero (magyarul hős) nevű hőst játszik, aki egy szökött fegyenc. Egy helyi kiskirály pedig elrabolja, arra kényszerítve, hogy megmentse a lányát, akit elraboltak. Amennyiben sikerül, szabadon távozhat. Ó, és nem robbantják fel a lába között levő bombát sem. Csak úgy mellesleg.

A kiskirály elrabolt lányát Sofia Boutella játssza benne, akit láthattunk az Eksztázis című, szintén fura filmben, továbbá a kicsit sem fura, de nem túl jó Múmia-remake-ben a címszereplő múmiaként, aki Tom Cruise-zal hadakozott. Legtöbben viszont valószínűleg a Kingsman szó szerint pengelábú fogdmegjeként emlékezhet rá, amivel berobbant.


A figyelmetekbe ajánljuk