Már azért nem annyira bébi, de az biztos, hogy minden gyümölcstortát megérdemelt az elmúlt négy évben.

A hétvégén ünnepelte Fiona, az Egyesült Államok szupersztárja a negyedik születésnapját. A szupersztár szó teljes mértékben helytálló a Cincinnati Állatkert vízilovára: a születése napjától – 2017. január 24. – fél Amerika a rajongójává vált.

Sajnálatos módon, mindez annak köszönhető annak, hogy Fiona az ideálisnál hat héttel korábban jött a világra, és csak kemény küzdelem és kitartás árán tudta megélni a következő heteket, hónapokat. Minderről az állatkert részletesen beszámolt, és rövid idő alatt hatalmas rajongótáborra tett szert a vízilóbébi.

Az első napok nehezek voltak: két hetesen sikerült először lábra állnia, majd egy hónappal később sétált be először egyedül a medencéjébe, hogy aztán a nyáron önállóan csatlakozhasson szüleihez, Bibihez és Henryhez – már milliós szurkolótáborral a háta mögött.

Nem is csoda, hogy Fiona minden születésnapját úgy ünnepli meg, mint egy királynő. Óriási gyümölcstorta, kamerák kereszttüze és számtalan ajándék. Meg is érdemli. A hétvégén sem történt ez másképp a negyedik születésnapon.

Fiona pedig ki is használja a népszerűséget, és jól láthatóan minden pillanatát kiélvezi.


Friss

UFO-król készít dokumentumfilm-sorozatot J.J. Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk