Királynőként ünnepelte születésnapját Fiona, a vízilóbébi
Már azért nem annyira bébi, de az biztos, hogy minden gyümölcstortát megérdemelt az elmúlt négy évben.

A hétvégén ünnepelte Fiona, az Egyesült Államok szupersztárja a negyedik születésnapját. A szupersztár szó teljes mértékben helytálló a Cincinnati Állatkert vízilovára: a születése napjától – 2017. január 24. – fél Amerika a rajongójává vált.

Sajnálatos módon, mindez annak köszönhető annak, hogy Fiona az ideálisnál hat héttel korábban jött a világra, és csak kemény küzdelem és kitartás árán tudta megélni a következő heteket, hónapokat. Minderről az állatkert részletesen beszámolt, és rövid idő alatt hatalmas rajongótáborra tett szert a vízilóbébi.

Az első napok nehezek voltak: két hetesen sikerült először lábra állnia, majd egy hónappal később sétált be először egyedül a medencéjébe, hogy aztán a nyáron önállóan csatlakozhasson szüleihez, Bibihez és Henryhez – már milliós szurkolótáborral a háta mögött.

Nem is csoda, hogy Fiona minden születésnapját úgy ünnepli meg, mint egy királynő. Óriási gyümölcstorta, kamerák kereszttüze és számtalan ajándék. Meg is érdemli. A hétvégén sem történt ez másképp a negyedik születésnapon.

Fiona pedig ki is használja a népszerűséget, és jól láthatóan minden pillanatát kiélvezi.


A figyelmetekbe ajánljuk