Náray Tamás festő-divattervező lesz a Momentán Társulat ma esti online előadásának vendége. A színészek a beszélgetés során felmerülő témák kapcsán improvizálnak majd jeleneteket.


A divatról mindenkinek más-más véleménye van. Persze mindenből létezik mainstream, így a divatnak is minden évben megvannak a fő irányvonalai. Ugyanakkor léteznek örök ruhadarabok és egyéni stílusok, ami nagyban meghatározza, hogy valaki számára mi is trendi igazán.

A divattervezők kifutón látott, sokszor extrém ruháival a hétköznapokban szinte soha, vagy csak nagyon ritkán találkozunk, ám akadnak olyan darabok, amelyeket előszeretettel vásárolnak meg a némileg jobb módúak.

Náray Tamás festő-divattervező lesz a Momentán Társulat kedd esti online előadásának sztárvendége.

Momentán Társulat

A divat persze mindenkié, a különböző irányvonalak útvesztőjében pedig most elkalauzol minket a Momentán Társulat legújabb, kedd esti streamelt előadása. A Radar online díszvendége a jelenleg Spanyolországban élő Náray Tamás lesz, aki a tervezésről, eleganciáról, és a stílusról beszél majd. Vajon mi a különbség az ízlés, a vélemény és a divatszakma álláspontjai között?

A Momentán Társulat színészei e téma mentén viszik porondra improvizált jeleneteiket, a közönség pedig hozzászólásokon keresztül vehet részt az előadás alakításában különböző ötletekkel és kérdésekkel. Aki esetleg lemaradna, neki sem kell búsulnia, az előadás ugyanis 48 órán belül visszanézhető. Jegyek ide kattintva érhetők el.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk