náray tamás öltönyben fekete zakó fehér ing nyakkendő borosta sötét haj barna szemek

Náray Tamás festő-divattervező lesz a Momentán Társulat ma esti online előadásának vendége. A színészek a beszélgetés során felmerülő témák kapcsán improvizálnak majd jeleneteket.


A divatról mindenkinek más-más véleménye van. Persze mindenből létezik mainstream, így a divatnak is minden évben megvannak a fő irányvonalai. Ugyanakkor léteznek örök ruhadarabok és egyéni stílusok, ami nagyban meghatározza, hogy valaki számára mi is trendi igazán.

A divattervezők kifutón látott, sokszor extrém ruháival a hétköznapokban szinte soha, vagy csak nagyon ritkán találkozunk, ám akadnak olyan darabok, amelyeket előszeretettel vásárolnak meg a némileg jobb módúak.

Náray Tamás festő-divattervező lesz a Momentán Társulat kedd esti online előadásának sztárvendége.

Momentán Társulat

A divat persze mindenkié, a különböző irányvonalak útvesztőjében pedig most elkalauzol minket a Momentán Társulat legújabb, kedd esti streamelt előadása. A Radar online díszvendége a jelenleg Spanyolországban élő Náray Tamás lesz, aki a tervezésről, eleganciáról, és a stílusról beszél majd. Vajon mi a különbség az ízlés, a vélemény és a divatszakma álláspontjai között?

A Momentán Társulat színészei e téma mentén viszik porondra improvizált jeleneteiket, a közönség pedig hozzászólásokon keresztül vehet részt az előadás alakításában különböző ötletekkel és kérdésekkel. Aki esetleg lemaradna, neki sem kell búsulnia, az előadás ugyanis 48 órán belül visszanézhető. Jegyek ide kattintva érhetők el.

A figyelmetekbe ajánljuk