Hazai alkotók mintái, rajzai alkotják a Kirakós Budapest puzzlemárkáját. Egy-egy darab 300 részletből áll és mindazoknak szól, akik szeretnének elmélyülni a művészek akoltásaiban.


alap\u00edt\u00f3k Kirak\u00f3s Budapest

welovebudapest

A csapatot Glaser Eszter, Lovrity Anna Katalin és Papp Regina alapítók alkotják. Az az ötlet vezérelte őket, hogy itthon nem találtak felnőtteknek szóló, igényes puzzleket. Termékeik különlegessége, hogy később akár berendezési tárgyként is használhatják a játékosok.

A Kirakós Budapest első művészei között Hárshegyi Vivient, Lovrity Anna Katalint és Orosz Juditot, a MOME animációs filmrendezőit találjuk.

A repertoár folyamatosan újabb alkotókkal és grafikákkal bővül, a csapat nem titkolt célja, hogy külföldi művészeket is bevonjon a munkába. A 300 darabos puzzle bevételéből az alkotók egyénileg részesülnek. A Kirakós Budapest Instagram-oldalán részletesebben is megismerhetők a művészek és a jövőbeli értékesítési pontok, adta hírül a WE LOVE BUDAPEST.

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk