Gombák, állatok, növények és koronavírusok is fellelhetőek Song Kang illusztrátor képein, melyeket áthat az evolúció és a természet.


Song Kang atlantai székhelyű illusztrátor gazdag labirintusokat mutat be szárazföldi és tengeri elemekből, melyeket túlvilági módon ábrázol műveiben. Festményein cukorka színű folyadék csöpög egy bonsai-ból, halak és pillangók egyazon sűrű ökoszisztémában léteznek együtt, ám az is előfordul, hogy M.C. Escher stílusú gyíkok terpeszkednek rajtuk.

A mesés elemekkel tarkított illusztrációkat az evolúció és a természet szövi át és formálja fantáziadússá. Kang elmondása alapján teljesen spontán dolgozik, a készítés folyamata intuitív. A karantén alatt kezdett el színes tintatollakkal dolgozni, azelőtt nagyrészt fekete-fehér műveket alkotott.

A művész további munkáit megtekinthetjük Instagram-fiókján keresztül.

(Forrás: Colossal)


Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk