Az Essence magazin 2021 első számában közli a portrésorozatot.


A Föld és Ég (Earth & Sky) nevű projektben tizenkét darab kollázst készített Rihannáról Lorna Simpson művésznő. Ezek egészen egyediek. Az egyiken gyémántgallér borítja a popikon nyakát, a másik képen egy kagylóban fekszik, egy harmadikon pedig a tejút helyettesíti haját.

A fotók a barbadosi énekesnőt különböző korokba, helyszínekbe helyezik; van jövőbe tekintő, de múltba révedő darabja is a sorozatnak.

A brooklyni művész kaleidoszkópszerű képeiről ismert, az Ebony és Jet magazinokban szokta fotóit publikálni, melyekkel díjat is nyert. Gyakori témája a színes bőrű nők, az identitás és a társadalmi nem, így Rihanna tökéletesnek ígérkezett a projekthez. A kollaboráció Jahleel Weaver kreatív igazgató ötlete volt, Rihanna pedig nagyon örült neki, mivel Lornát legendaként tiszteli.

"A Rihannával való együttműködés hihetetlen. Művészként képes vagyok olyan szokatlan, új megvilágitású képeket létrehozni valakiről, aki ennyire híres és könnyen felismerhető... Ez egy csodálatos lehetőség."

─ nyilatkozta hasonló tiszteletet tanúsítva Simpson a projekt összeállítása alatt.

Forrás: Essence, Colossal

Friss

Életrajzi könyv készül Aviciiről

A világhírű svéd lemezlovast három évvel ezelőtt, 2018. április 22-én találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban, ahol barátaival nyaralt. Mindössze 28 éves volt.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk