Az Essence magazin 2021 első számában közli a portrésorozatot.


A Föld és Ég (Earth & Sky) nevű projektben tizenkét darab kollázst készített Rihannáról Lorna Simpson művésznő. Ezek egészen egyediek. Az egyiken gyémántgallér borítja a popikon nyakát, a másik képen egy kagylóban fekszik, egy harmadikon pedig a tejút helyettesíti haját.

A fotók a barbadosi énekesnőt különböző korokba, helyszínekbe helyezik; van jövőbe tekintő, de múltba révedő darabja is a sorozatnak.

A brooklyni művész kaleidoszkópszerű képeiről ismert, az Ebony és Jet magazinokban szokta fotóit publikálni, melyekkel díjat is nyert. Gyakori témája a színes bőrű nők, az identitás és a társadalmi nem, így Rihanna tökéletesnek ígérkezett a projekthez. A kollaboráció Jahleel Weaver kreatív igazgató ötlete volt, Rihanna pedig nagyon örült neki, mivel Lornát legendaként tiszteli.

"A Rihannával való együttműködés hihetetlen. Művészként képes vagyok olyan szokatlan, új megvilágitású képeket létrehozni valakiről, aki ennyire híres és könnyen felismerhető... Ez egy csodálatos lehetőség."

─ nyilatkozta hasonló tiszteletet tanúsítva Simpson a projekt összeállítása alatt.

Forrás: Essence, Colossal

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk