A Golden Globe-díjas Joseph Gordon-Levitt Magyarországon készült képeket gyűjt, amatőr fotósok is küldhetnek neki.


Josep Gordon-Levitt egyik új projektjéhez fotókat gyűjt Magyarországról, de emellett többek között Mongóliából, Moldovából, Oroszországból, Lettországból, Görögországból is vár képeket.

Olyan amerikai államokról, mint Wisconsin, New Jersey, Iowa, Idaho vagy Washington is keres fényképeket.

Az 500 nap nyárból, Snowdenből és Eredetből ismert színész szinkronszínészeket is gyűjt Szingapúrból, Bolíviából és Japánból például.

A színész március 22-én Köles Mihály budapesti fotójával ezt a felhívást posztolta:

„Helló, magyarországi barátaim! Jó fotókat keresek Magyarországról. Tedd közzé fotóidat, és olvass el többet a projektről ITT!"

Log into Facebook

Május 24-én pedig a következőket írta egy Mátyás templomról készült fotóval mellékelve:

„Szia még egyszer, Magyarország! Még mindig keresek néhány további fotót Magyarországról a projektünkhöz. Ha van egy menő fényképed, melyet valahol az országban készítettél, küldd el ide!"

Mi lehet a projekt mögött? A HVG szerint nem kizárt, hogy helyszínt keresnek, mivel Gordon-Levitt egy produkciós céget is vezet.

A színész május 26-án még mindig keresi a fotókat, Facebook-oldalán ugyanis "last call"-t hirdetett a magyarországi képek beküldéséhez. Még nem késő, küldjünk neki saját alkotást!

Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk