A rendező, Hajdu Eszter és a stáb Barta Tamás halálának évfordulójáig, február 16-ig elérhetővé tette a Siess haza, vár a mama című dokumentumfilmet.Ahogy írtuk, a film alkotói tartanak attól, hogy örökre betiltják a filmet, ugyanis Barta Tamás egykori cégtársa és jó barátja, Fekete Barna saját személyiségi jogaira hivatkozva próbálja megakadályozni a film bemutatását és bármiféle sugárzását az interneten. Holott aláírta azt a nyilatkozatot, amellyel beleegyezett az elkészült interjúk, filmanyagok felhasználásához.


Fekete azonban meggondolta magát és nem szeretne szerepelni benne, hiszen a filmben bejátszanak egy rögzített amatőr felvételt, amelyben arról mesél, hogy a rendőrség őt kezelte első számú gyanúsítottként, mert az ujjlenyomatát megtalálták a gyilkos fegyveren.

Ezzel szemben a bírósági eljárás során azt vallotta, hogy 1982-ben csupán tanúként hallgatták ki őt a zenész halála után, és szó sem volt arról, hogy gyanúsítottként kezelték.

„Barta Tamás 1982. február 16-án halt meg Los Angelesben, a saját házában, máig tisztázatlan körülmények között. Hogy gyilkosság vagy öngyilkosság volt-e, a mai napig nem tudjuk. Azt szeretnénk, ha a filmet Barta Tamás halálának az évfordulóján minél többen meg tudnák nézni, és emlékezzenek a fantasztikus gitárosra"

– írta az erről szóló közleményben Mester Sándor, a film producere.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk