Az NBC 2004-ben, tíz év után fejezte be a Jóbarátokat. A rajongók azóta várnak a visszatérés pillanatára.


Egy ideje már tudni, hogy a világ legsikeresebb vígjátéksorozata, a Jóbarátok közel 20 évvel az eredeti befejezést követően – ugyan csak egy rész erejéig – visszatér. A koronavírus-világjárvány miatt sokáig kérdéses volt a premier időpontja, mostanra viszont kiderült, még májusban viszontláthatjuk Rachelt, Monicát, Phoebe-t, Rosst, Chandlert és Joey-t.

A Friends: The Reunion nevet viselő epizódot május 27-én teszik közzé – ezt az HBO MAX streamingszolgáltató közölte május 13-án.

A részben természetesen minden a hat főszereplő megjelenik majd. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry mellett azonban számos világsztár is feltűnik majd a képernyőn.

Meghívást kapott a találkozóra Justin Bieber, Lady Gaga, a világhírnevű koreai fiúegyüttes, a BTS, David Beckham, Kit Harington, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Reese Witherspoon és Tom Selleck is.

Utóbbi kettő az eredeti szériában is többször feltűnt. Az Oscar-díjas Witherspoon Aniston hugát, Jill Greent, míg Selleck Cox egyik legnagyobb szerelmét, Dr. Richard Burke-öt formálta meg.

A figyelmetekbe ajánljuk