Gyakorlatilag az első filmnek köszönheti Boyega, hogy ma napjaink egyik legnagyobb sztárja.


John Boyegat a nagyközönség az új Star Wars-trilógia egyik főszerepében ismerhette meg, emellett pedig a Detroitban drámaibb oldalát is megcsillogtatta. Ugyanakkor a film, aminek főszerepe mindeddig vezetett, az a 2011-es Idegen arcok című horrorkomédia, amiben először figyeltek fel rá az emberek.

Azóta pedig a film író-rendezőjét, Joe Cornish-t folyamatosan arról nyaggatják, hogy készül-e folytatás az idegeninváziót visszaverő londoni utcagyerekek sztorijához. Most végre egyértelmű választ tud adni a kérdésre, ugyanis bejelentették, hogy bizony készül az Idegen arcok 2.

Sőt Boyega is visszatér a második menetre is, egyúttal pedig producerként is beszáll. Igazából az, hogy a színész ázsiója ennyit nőtt az első rész óta, pont, hogy valószínűbbé tette a folytatást, hisz így már van egy A-listás nevük hozzá. Azt sajnos nem tudni, hogy az azóta a Doctor Who főszerepében látható Jodie Whittaker is visszatér-e, pedig az ő karrierje is nagyot változott az elmúlt 10 évben.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk