A perui művész saját maga is szerepel a gazdag mintázatú fotóin, de az alakját nem könnyű felismerni.


A multimédia-művész Parades Philadeplhiában él. Elsődleges témái a természet, feminizmus, valamint a migráció. Műveiben gyakran használ természetes elemeket, újrahasznosított hulladékokat vagy épp szerves anyagokat. A legnépszerűbb képein mimikriszerűen adaptálja magát a képeibe.

A portrékhoz erősmintázatú szöveteket akaszt háttérként a falra, amelyeket aztán a saját bőrének megfestésével, egyedi ruházatával vagy mindkét technika együttes alkalmazásával készít el. Törzse, karjai és arca háttérbe szorulnak, mivel testének görbülete és barna haja a létezésének egyetlen árulkodó jele.

"A testemet ugyanazzal az anyagmintával burkolom, takarom vagy épp festem, és így mutatom be magam, ennek a tájnak a részeként"

– magyarázza a technikáját.

(forrás:Wikipedia,Thisiscolossal)

Friss

Internorm/BujnovszkyTamás

Álmaink otthona Budapest fölött

A Tóth Project Építésziroda Óbudán felépült családi háza gyönyörű, letisztult példája annak, hogy lehet egyszerű formákkal és természetes anyagokkal olyan összhangot létrehozni, amely az épület formavilágát és tömegképzését a belső terekben is letükrözi. Nem csak a telek adottságait használja rendkívül érzékenyen: olyan struktúrát hoz létre, amely ötvözi a természetes felületeket, valamint a geometria tiszta szépségét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk