Tom Cruise a Mission Impossible: Fallout című filmben
Paramount Pictures

Tom Cruise dühös lehet: ismét eltolták az új Mission: Impossible premierjét

A Mission: Impossible-sorozat 7 és 8. epizódjának dátuma ismét eltolódott a világjárvánnyal kapcsolatos késések miatt.


A Mission: Impossible 7 és Mission: Impossible 8 a világhírű filmsorozat legújabb részei, amelyek a Paramount Pictures és a Skydance koprodukciójában készülnek. Az M:I-mozik elsősorban arról ismertek, hogy Tom Cruise alakítja Ethan Huntot, az Impossible Mission Force ügynökét. A színész a Mission: Impossible-filmek kedvéért számos hajmeresztő kaszkadőrfeladatot is bevállalt már, volt, amikor konkrétan egy éppen felszálló repülőgépre kapaszkodott rá.

A hetedik film tavaly szeptember 30-án került volna a mozikba, de most 2023. július 14-re tűzték ki, míg a Mission: Impossible 8 2023. július 7-én debütált volna, de 2024. június 28-ra tolták el a premiert.

A Deadline 2021 februárjában számolt be arról, hogy az eredeti tervek szerint a két filmet egymás után forgatták volna, de a lap információi szerint a Paramount végül megváltoztatta ezen elképzelését, mivel akkor még meglehetősen bizonytalan volt a megjelenési ütemterv.

A járvány alaposan betett Tom Cruise-nak is, mivel a másik kasszasikernek ígérkező filmje, a Top Gun: Maverick – az 1986-os Top Gun című klasszikus folytatása – eredetileg 2019-ben került volna a mozikba, de a koronavírus miatt ennek a filmnek is többször elhalasztották a premierjét. Jelenleg azonban úgy néz ki, hogy május 27-én végre a nagyközönség is megtekintheti a szóban forgó mozit.

Forrás: The Verge

A figyelmetekbe ajánljuk