Február óta már mi is nyomon követhetjük, melyek voltak régóink legnépszerűbb Netflixes produkciói.Az Umbrella Academy mindent tarolt

Sorozatjunkie

Augusztus 8. és 14. közötti időszakot például szinte teljes mértékben az Umbrella Academy második évada uralta, nyomában a július 17-én bemutatott Cursedel, valamint a világ öt legkeresettebb bűnözőjéről szóló dokumentumfilm-sorozattal, a World's Most Wanteddal – derül ki a Sorozatjunkie cikkéből.

A TOP10-es listára felfért még a Dark Desire, a Modern család, valamint a 13 okom volt is. Utóbbi csak a hét utolsó két napján jelent meg, akkor is csak az utolsó helyre sikerült felkapaszkodnia, melynek a sorozatokra specializálódott portál szerint az oka a nemrég szinkront kapó 1. évad lehet.

Friss

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk