Érthetetlen, hogy amíg számunkra tonnaszámra jelennek meg a különböző karácsonyi zenék, addig ezidáig kedvenceinkre senki nem gondolt – mostanáig.

2020-ban végre a kutyáknak is megszületett az első igazi ünnepi klasszikus. Az állateledekkel kereskedő Tails ugyanis megalkotta az első kifejezetten kutyák számára készített dalt, a Raise the Woof című nótát.

A cég nem csak a hasára csapott: komoly kutatást végeztek az elkészítése előtt, és még 25 ebet is bevontak a tökéletes slágerért. Nekik összesen 500 hanganyagot játszottak le, és a dolgozók szorgosan jegyzetelték a kapott reakciókat. Végül azok kerültek bele, amiktől a kutyák a legizgatottabbá váltak.

Érdekesség, hogy a dalt ott vették fel, ahol korábban a The Beatles is elkészítette az ikonikus zebrás lemezborítóját, a londoni Abbey Roadon. Szinte garantált a siker, pláne az internetre feltöltött reakciók alapján.

A kutyák ugyanis tényleg megőrülnek a nekik szánt karácsonyi sláger hallatán.

A gazdik lejátszási listájára erősen ajánlott feltenni a Raise the Woofot is.

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk