Még tökéletesebb lett: megújult az Audi Q5

Az Audi Q5 már évek óta a prémium középkategória egyik legkeresettebb SUV-modellje az európai piacokon, melyet a márka most még jobbá és vonzóbbá varázsolt.


A tökéletesített Q5 egyesíti a sportos karaktert és a kiemelkedő hétköznapi használhatóságot, mindemellett infotainment és vezetéstámogatási lehetőségek széles választékát kínálja.

A kiemelkedően sikeres modell még élesebb vonalakkal rajzolt külső formavilága tovább hangsúlyozza a Q család jellemzőit és itt debütálnak világszerte először a digitális OLED technológiával szerelt hátsó világítótestek.

Innovatív családi SUV-modell

Innovatív hálózatról tölthető hibridtechnika (Plug-in Hybrid), átgondolt térkoncepció és sportos külső – az Audi Q7 TFSI e valóban „felvillanyozó" családi SUV-modell. Az Audi Q7 TFSI e volánja mögött intelligens technikák segítik a gazdaságos és üzemanyagtakarékos közlekedést, s tesznek lehetővé ezzel hosszú utazásokat – a jól megszokott utakon túl is. Három üzemmód – EV, Battery-Hold és Hibrid – segítségével egyszerűen vezérelhető, hogy épp tisztán elektromos, az elektromotor nélküli vagy hibrid üzemmódban kíván autózni, emellett az Audi Q7 TFSI e az előretekintő hajtásstratégia segítségével elemzi az útvonal adatait, hogy még gazdaságosabban és kényelmesebben juttathassa el úticéljához.

A töltésben is felsőkategória

Akár otthonában, akár útközben - mindenkor sokrétű megoldások kínálkoznak az Audi Q7 TFSI e töltésére. Audi e-tron töltőszolgáltatása (Audi e-tron Charging Service) például közel 120 ezer töltőponthoz kínál hozzáférést Európa-szerte.

Az útvonaltervező a mobiltelefonos alkalmazásban és az Audi Q7 TFSI e MMI Navigációs rendszerében is megjeleníti a legközelebbi töltőállomásokat, így Ön bármikor szabadon indulhat újabb felfedezőutakra.

A figyelmetekbe ajánljuk