marisol nichols instagram képe
Instagram/marisolnichols

Pedofilokat buktat le szabadidejében a Riverdale színésznője

Amikor épp nem a Riverdale sorozat forgatásán dolgozik, Marisol Nichols egy elképesztő elhivatottságot és bátorságot igénylő szerepet alakít: szexuális ragadozókat buktat le a hatóságokkal együttműködve.


A Marie Claire készített riportot a színésznő eddig nem ismert életéről. A Riverdale sorozat szereplője, Marisol Nichols a helyzettől függően egy szülő, aki felkínálja a gyerekét, vagy ő maga játsza el éppen az áldozatot. Nichols a cikkben épp egy motelszobában várt egy férfit, de vele volt 24 helyi rendőr a seriff hivatalából, egy FBI ügynök, és számos civil segítő. A férfiak a tervezett szexuális együttlét miatt érkeznek a motelbe a 11 éves lánnyal, aki természetesen nem létezik

A várakozás közben a színésznő egy szexuális ragadozók körében népszerű alkalmazáson keresztül ír üzeneteket, amelyben egy gyerek apjának adja ki magát.

„A városban vagyunk ma, keresünk valakit, aki tanítgatja a lányomat/fiamat, miközben én és a feleségem nézzük."

A férfi, akit eredetileg vártak egy rövid telefonbeszélgetés után eltűnt, de Nichols nem adja fel ilyen könnyen. Tucatnyi férfival chatel az alkalmazáson, néhányan óvatosabbak, de vannak bátrabbak. Nem sokkal délután 2 előtt kopogtatnak a motelszoba ajtaján: egy 52 éves férfi, aki a 15 éves chatpartnerével egyeztetett légyottot. A hatóságok azonal őrizetbe vették.

Ellenben a többi szerepével, Nichols nem kap fizetést ezért az alakításáért. Az elmúlt öt évben 6 ilyen letartóztatásban segített, mindig önkéntesként, gyakran az egész országot keresztülutazva. A deadline információi szerint egy sorozat is készülni fog missziójából a jövőben, így többet is megtudhatunk a színésznő másik életéről.

marisol nichols eleg\u00e1ns

Instagram/marisolnichols

Bár Nichols 46 éves, alacsony termete és vékony testalkata miatt az elkövető messziről könnyen azt gondolhatja, hogy valóban egy tinédzser lány vár rá.

Nichols 2014-ben saját nonprofit szervezetet is indított, Slavery Free World néven, amelynek keretein belül rendszeresen tart előadásokat arról, hogy a szülök hogy védhetik meg a gyerekeiket.

A figyelmetekbe ajánljuk