üveg

Átlátszó letisztultság – 5 tárgy, amin röntgenszem nélkül is átláthatunk

Számos inger, szín, árnyalat vesz minket körül nap, mint nap. Éppen ezért néha jól esik megpihentetni a szemünket egy-egy áttetsző ruhán vagy bútordarabon. Ezúttal a szivárvány különböző színeiben pompázó tárgyak helyett ezek ellentétét, átlátszó kiegészítőket gyűjtöttünk össze.


​Az újságtartó

Perfect Design

Kedvenc magazinjaink számára kiváló tároló lehet a Fantome újságtartója. A 12 mm vastag edzett üvegből készült tárgyat hajlított vonalai kecsessé, elegánssá teszik, így praktikus funkciója mellett igazi statement darabja lehet lakásunknak.

Ár: 118 500 Ft

A táska

Harrods

Az aprólékosan kidolgozott, arannyal szegélyezett, dobozformájú kistáska átlátszó dizájnjának köszönhetően legértékesebb tárgyainkat büszkén mutathatjuk meg környezetünknek. A hosszú pánttal vagy pánt nélkül is hordható, oroszlánfejekkel díszített retikül tökéletes társ egy elegáns estélyi ruhához.

Ár: ~ 350 ezer Ft

A fülhallgató

Apple

Erőteljes és kiegyensúlyozott hangzásvilág, 36 órányi teljes akkumulátor-üzemidő, zsebben is tárolható méret jellemzi a Beats Studio Buds + True Wireless zajszűrős fülhallgatóját, amely a fekete-arany és az elefántcsontszín mellett átlátszó verzióban is elérhető.

Ár: ~ 80 ezer Ft

A csocsóasztal

Playoffside

A labdarúgó-Európa-bajnokság legizgalmasabb részéhez érkezve nem hagyhattuk ki gyűjteményünkből ezt az extravagáns csocsóasztalt, ahol a meccseket követően is folytatódhatnak az izgalmak. Az átlátszó lábakkal és oldalfalakkal rendelkező, művészeti alkotásnak is beillő, Cristallino névre hallgató asztalon új szintre kerül a játékélmény.

Ár: ~ 4,8 millió Ft

A nadrág

Selfridges

A Prada egyik legújabb izgalmas, szezonális darabja a 100% selyemből készült, lefele szélesedő, trapézszárú, átlátszó női nadrágja. A kényelmes nyári viselet egyszerre takarja el és mutatja meg sejtelmesen viselőjét.

Ár: ~ 630 ezer Ft

A figyelmetekbe ajánljuk