természetes fa bútorok zöldnövény egy lakásban

5 tárgy, amivel közel érezhetjük magunkat a természethez

A természetben töltött idő egyszerre ápolja a testünket és a lelkünket, miközben tökéletesen ki tudja kapcsolni az elménket. A mindennapokban érdemes körülvenni magunkat olyan kiegészítőkkel, amik közelebb hozzák hozzánk a természetet – és ezáltal a nyugalom üdítő érzését is.


A tál 

ol\u00edvafa t\u00e1l benne kekszekkel

amara.com

Egyszerű, mégis nagyszerű! A The Just Slate Company tálja gyönyörű, természetes dizájnnal vesz le mindenkit a lábáról. A Skóciában készült termék magas minőségét a fenntartható forrásból származó olívafa adja, tökéletessége pedig éppen a tökéletlenségében rejlik, ugyanis minden egyes darab kézzel készül.

Ár: ~ 46 ezer HUF

A cipő 

Axel Arigato edz\u0151cip\u0151 \u00fajrashasznos\u00edtott anyagb\u00f3l

selfridges.com

Akár a természetet járjuk, akár a nyüzsgő utcákat, ez az Axel Arigato edzőcipő tökéletes társunk lehet. Míg a bélése 100%-ban újrahasznosított PET palackokból létrejött poliészterből áll, addig külső részét 40%-ban újrahasznosított nylon, 60%-ban pedig bőr teszi ki. A Portugáliában készült lábbeli igazi környezettudatos választás.

Ár: ~ 95 ezer HUF

A lemezlejátszó 

kisasztalba \u00e9p\u00edtett lemezlej\u00e1tsz\u00f3

finnishdesignshop.com

Bár dekorációnak is tökéletes, mégis funkciója az, amibe azonnal beleszeret az ember. A régi idők masszív lemezlejátszójának modern változata a finn designer, Harri Koskinen és egy professzionális asztalos együttműködéséből született meg. Ez a darab egyesíti magában a tökéletes zeneélményt és a minimalista megjelenést.

Ár: ~ 1 475 ezer HUF

Az elixír

n\u00f6v\u00e9nyekkel kompoz\u00edci\u00f3ba fot\u00f3zott elix\u00edr

sephora.com

A Tata Harper Vitae Elixir szérum 72 természetes összetevővel veszi fel a harcot az öregedés látható jeleivel szemben. Többek között olyan kincsek lapulnak az aprócska üvegben, mint az organikus árpalé és acai kivonat, melyek antioxidánsokban gazdagok, valamint a gyulladáscsökkentő funkciójáról is ismert spanyol levendula és rétifű kivonat.

Ár: ~ 198 ezer HUF

A táska 

Kofta level alak\u00fa h\u00e1tizs\u00e1k

museum.red-dot.sg

Olyan élethű és részletgazdag, hogy nehéz elhinni ez a levél valójában egy szépen kidolgozott táskát takar. A természet sokszínűsége jelenik meg a Kofta darabjában, amelynek kivitelezésében a kézművesség és a csúcstechnológia találkozásaként születik meg a csoda. A 3D nyomtatási eljárás mellett, hagyományos bőröntés, festés és préselés nyomait viseli magán a minőségi alapanyagokkal készült táska.

Ár: ~ 806 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk