Egy luxus lakóautó belseje.

Ez a pazar 2,4 millió dolláros lakókocsi beépített hidraulikus garázzsal rendelkezik, amelyben egy Bugatti számára is bőven van hely.


Manapság már rengeteg "luxusutazóautó" közül választhatsz, de miért vontatnál egy lakókocsit, ha egy prémium lakóautóval is közlekedhetsz? Ezt a problémát a Volkner könnyedén orvosolja legújabb modelljével – írja a RobbReport.

A német márka epikus, 39 láb hosszú Performance S típusú lakóautójában nem csak neked és szeretteidnek van elég hely, hanem egy Bugatti Chironnak vagy egy hasonló méretű járműnek is.

A beépített garázs a lakóautó alján, a két keréktárcsa között található, és szükség esetén hidraulikusan előbújik. Bekapcsolás után az ajtó felemelkedik, és egy platós parkolóhely csúszik ki a hiperautó számára. Ezután visszahúzódik a lakóautóba a verdával együtt, és az ajtó becsukódik mögötte. Ez lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy utánfutó vagy egyéb idegesítő kellékek nélkül hozzák magukkal a nagyra becsült járgányukat. Ezenkívül a kicsúsztatható rész kültéri teraszként is funkcionálhat, ha valaki épp egy kempingben szeretne pihenni.

A Performance S azonban nemcsak a garázs miatt iszonyú menő. A 8,2 láb széles, négykerekű lakhely nagyvonalú, luxusfunkciókkal teli belső teret kínál. A pazar krémszínű kárpitozással és fekete fafurnérral borított lakótérben egy U-alakú társalgó és egy hatalmas zuhanyzóval ellátott, impozáns fürdőszoba található. A pazarul felszerelt konyhában eközben minden megtalálható, amit otthon megszokhattál, beleértve az indukciós tűzhelyet, sütőt, hűtőszekrényt, mosogatógépet és a kávégépet is. Természetesen van egy felnyitható tárolóhely is az összes lényeges dolognak.

Hátul található a nagyméretű hálószoba, amely egy franciaággyal és egy 1 méretes társalgóval van felszerelve. Bárhol is tartózkodsz a lakókocsiban, a zenét egy 355 000 dolláros egyedi Burmester hangrendszeren keresztül élvezheted.

A hangszórók és más fedélzeti berendezések a 2000 wattos, tetőre szerelt napelemek és a 8 kWh-s generátor jóvoltából kapnak áramot. A guruló otthon egy lítium-ion akkumulátorbankkal is fel van szerelve, amely tárolja az összegyűjtött tiszta energiát.

Ahogy azt már sejthetted, ez a gépcsoda közel sem olcsó. A Performance S 2,4 millió dollárról indul, de az extrákkal a végén akár 7,7 millió dollárra is felkúszhat az ára. Ez több mint kétszer annyi, mint a Chiron 3 millió dolláros induló ára, és könnyen a világ legdrágább lakóautója lehet.

A figyelmetekbe ajánljuk