Lil Nas X az American Music Awards-on, 2019-ben.

Lil Nas X egy limitált szériás Jean Paul Gaultier-kollekciót dob piacra

A 666 darab felsőből álló limitált szériájú kollekció az énekeshez méltóan kifejezetten extravagánsra sikeredett.

Akár öltáncot ad a Sátánnak, akár a kamera előtt szül, Lil Nas X tudja, hogyan hozza lázba a közönséget. A Montero című dal előadója most egy újabb, hasonlóan egyedi vállalkozással tér vissza: egy Jean Paul Gaultier kollaborációval – írja a Dazzed.

A kollab híre hivatalosan a hétvégén (szeptember 19-én) jelent meg, bár a márka a közösségi médián keresztül már utalgatott az együttműködésre. A kollekció keretein belül 666 darab hálós-felső készült, amelynek elődjét először az 1990-es években mutatták be, de ezúttal Lil Nas X Montero című albumjának artworkjével mintázták a nem mindennapi ruhadarabot. A Gaultier szerint a póló a 2001-es tavaszi/nyári kollekciójuk adaptált archív lenyomata.

A 666-os szám az énekes Satan Shoe kollekciójára utal, amely egy év elején piacra dobott, 666 darabos egyedi, emberi vérrel átitatott Nike Air Max 97-esekből álló szett.

Amikor a Nike ezt követően beperelte az MSCHF-et - a stúdiót, amely együttműködött az előadóval a cipőkön -, a 21 éves fiú egy gúnyvideót adott ki, amelyben bíróság elé vitte az óriáscéget.

A figyelmetekbe ajánljuk