unknown

Ismeretlen férfi

Sorozat készül egy 10 éves Liam Neeson akciófilmből

A széria ráadásul direkt folytatása lesz a filmnek, csak éppen Neeson nélkül.


Liam Neeson az Elrabolva váratlan és hatalmas sikerével egyrészt elindította az egész idős filmsztár leszámol mindenkivel akciófilmzsánert, másrészt benne is ragadt hosszú évekre és sokáig szinte minden évben várható volt, hogy érkezik a szokásos Neeson-akciófilm, amiben elrabolják a valakijét vagy valamilyét, ő pedig elmegy mindenkit szanaszét verve és lőve visszaszerezni, vagy valami hasonló.

Ebben a filmdömpingben jött ki 10 évvel ezelőtt az Ismeretlen férfi című film is, amiben Neesonnak ezúttal az identitását rabolták el, hogy sok áldozat és sérülés árán visszaszerezze. A sztori szerint ugyanis egy Mark Harris nevű férfi kómából felébredve azzal szembesül, hogy egy férfi lenyúlta az identitását, a felesége nem ismeri fel és váratlanul még bérgyilkosok is elkezdik mindenfelé üldözni, akiket jól meg kell verjen.

Ha nem emlékszel erre a filmre, akkor az nem véletlen, annyira nem ágyazódott be mélyen a köztudatban. Legalább is idáig, a TNT nevű sorozat ugyanis úgy döntött, hogy most franchise-t csinál belőle egy sorozat révén. Visszatér Jaume Collet-Serra is rendezni az epizódokat, aki viszont nem fog visszatérni, az maga Neeson. Annak ellenére, hogy a film folytatásaként fog szolgálni a sorozat, csak éppen Mark Harris helyett egy másik férfi nem fogja tudni, hogy kicsoda is valójában ezúttal.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk