Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga szeretné, ha leszállnánk végre az akcentusáról

Szerinte fel van fújva az, hogy mennyit dolgozott az akcentusán A Gucci-ház című új filmjéhez.


Ridley ScottA Gucci-ház című filmjét november 25-én mutatják majd be a magyar mozik, Lady Gaga pedig a gyilkos Patrizia Reggianit alakítja majd. Korábban híre ment, hogy a szerep kedvéért 9 hónapon át karakterben maradt és csak a filmben hallható olasz akcentusával beszélt. Természetesen mindenki elkezdett beszélni róla, hisz nem egy szokványos szerepre készülés.

Most a film díszbemutatóján elmondta a popsztár, hogy szerinte kissé túl van lihegve a reakció ezzel kapcsolatban.

Ha őszinte akarok lenni, úgy érzem, hogy nagyon szenzációhajhászan volt kezelve az, hogy sokat dolgoztam az akcentusomon, meg az, hogy a karakterben maradtam olyan sokáig. Szerintem sokkal nehezebb lett volna számomra, ha nem gyakoroltam volna annyit, hogy amolyan izommemóriából menjen az egész.

Egyúttal azt is kijavította, hogy nem 9 hónapot dolgozott a kettőn együtt, hanem 6 hónapot az akcentusán, majd 3 további hónapot a karakterén. Mint mondta, nem is szeretné az úgynevezett karakterben maradós method actinget túllihegni. Mint mondta, nehezebb lett volna számára folyamatosan kilépni a karakterből, majd vissza. Ugyanakkor a forgatás után azonnal kijött belőle.

Amikor felszálltam Olaszországban a gépre vissza, kidobtam a cigarettáimat. Kidobtam minden piát, landoltam Los Angelesben és tiszta életet éltem onnantól, mert már nem bírtam tovább úgy élni.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk