Lackfi János, Szabó T. Anna és Totth Benedek írt egy közös novellát a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámába. Azt azonban egyikük sem tudta, hogy kik a játék további résztvevői. Egy közös videochatben fedtük fel az írók kilétét. Annyit elárulunk, hogy voltak bőven meglepetések.


A nagy leleplezés

Irodalmi játékra kértünk fel három népszerű kortárs szépírót a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámához. Lackfi Jánosnak, Szabó T. Annának és Totth Benedeknek közösen kellett írniuk egy novellát a magazin téli lapszámába, ám két csavar is volt a játékszabályok között: egyikük sem tudta, hogy ki a másik két résztvevő, és a történetet a végéről kellett kezdeniük. Decemberben, közvetlenül a magazin megjelenése előtt egy videochatben fedték fel az írók kilétét egymás előtt.

Hatkezes novella a Hamu és Gyémánt magazinban

Lackfi János írta meg a történet végét, Szabó T. Anna ezt kiegészítve a novella közepét, Totth Benedek pedig az első harmadát. A játékot körüllengő rejtély végül a történet szövésére is kihatott. A végeredményként megszületett novella a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámában olvasható.

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk