Lackfi János, Szabó T. Anna, Totth Benedek egy videóban

Lackfi János, Szabó T. Anna és Totth Benedek írt egy közös novellát a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámába. Azt azonban egyikük sem tudta, hogy kik a játék további résztvevői. Egy közös videochatben fedtük fel az írók kilétét. Annyit elárulunk, hogy voltak bőven meglepetések.


A nagy leleplezés

Irodalmi játékra kértünk fel három népszerű kortárs szépírót a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámához. Lackfi Jánosnak, Szabó T. Annának és Totth Benedeknek közösen kellett írniuk egy novellát a magazin téli lapszámába, ám két csavar is volt a játékszabályok között: egyikük sem tudta, hogy ki a másik két résztvevő, és a történetet a végéről kellett kezdeniük. Decemberben, közvetlenül a magazin megjelenése előtt egy videochatben fedték fel az írók kilétét egymás előtt.

Hatkezes novella a Hamu és Gyémánt magazinban

Lackfi János írta meg a történet végét, Szabó T. Anna ezt kiegészítve a novella közepét, Totth Benedek pedig az első harmadát. A játékot körüllengő rejtély végül a történet szövésére is kihatott. A végeredményként megszületett novella a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámában olvasható.

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk