Will Smith és Jada Pinkett Smith az Oscar-díjátadón.

Will Smith a saját slágerére bulizott a botrányba fulladt Oscar-díjátadó után

A vasárnap esti Oscar-gála drámai eseményei nem tántorították el a Legjobb férfi főszereplőnek járó díjat elnyerő Will Smitht attól, hogy családjával együtt részt vegyen a Vanity Fair after partyján, ahol első Oscar-díját ünnepelte.


Korábban az este folyamán Smith megdöbbentette a közönséget és a tévénézőket, amikor a Dolby Theatre-ben tartott ceremónia alatt felment a színpadra, és megpofozta Chris Rock műsorvezetőt, miután Rock viccet csinált Smith felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságából, ami egy alopecia nevű betegség miatt alakult ki.

Később, miután elnyerte a legjobb színésznek járó díjat Richard királyért, Smith nem merészkedett a színfalak mögé, hogy nyilatkozzon vagy válaszoljon a riporterek kérdéseire. A hírügynökségek fotói alapján az sem látszik, hogy részt vett volna a közvetlenül a ceremónia után megrendezett Governors Ballon.

Éjfél körül azonban látták, amint belépett a Vanity Fair partijára a Wallis Annenberg Centerben, Beverly Hillsben.

Will Smith Jada Pinkett Smith-szel, valamint gyerekeivel együtt pózolt a buliba menet. A VF tudósítója, Rebecca Ford később posztolt egy képet, amelyen Smith a többiekkel pózol a táncparketten.

A magazin beszámolója szerint a buliban játszó DJ Will Smith Gettin Jiggy Wit It című slágerét játszotta, miközben egy kör alakult ki a színész körül. A The New Yorker munkatársa, Michael Schulman is kommentálta a látványt, miközben az interneten keringő videón Smith táncol.

Az Oscar-közvetítés alatt, közvetlenül a Smith és Rock közötti incidens után a műsorvezető Sean Combs a színpadról próbálta megnyugtatni a kedélyeket, mondván:

Will, Chris, ezt úgy oldjuk meg, mint egy család az aranypartin. Egyelőre szeretettel lépjünk tovább.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk