vilmos herceg
Shutterstock

Mókás videó terjed a neten: így bulizik Taylor Swift koncertjén Vilmos herceg

Az énekesnő angliai koncertjére két idősebb gyermekével érkezett.


A Kensington-palota az X-en tett közzé egy képet, amelyen Vilmos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő Taylor Swifttel látható a színfalak mögött az énekesnő londoni koncertje előtt pénteken – számolt be a BBC.

Köszönjük Taylor Swiftnek a nagyszerű estét!

– olvasható a bejegyzésben.

A 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg sűrű napokon van túl, hiszen éppen Németországból repült haza, ahol előző este részt vett Anglia és Dánia Eb-mérkőzésén.

Ez is érdekelhet! Vilmos herceg aggódik a jövő miatt – hamarabb kerül trónra, mint hitte?

Swift is posztolta a fotót, majd újabb szelfit tett közzé az Instagramon, melyen barátja, Travis Kelce is csatlakozott hozzájuk.

Boldog szülinapot M8! A londoni show-k pompásan indulnak

– olvasható az énekesnő posztjában.

Úgy tűnik, Vilmosék nemcsak a fotózkodás során voltak nagyon jó hangulatban, a hercegről több videó is készült a koncerten, ahol Swift Shake It Off című dalára táncol.

Vilmos herceg és Swift több mint egy évtizede ismerik egymást. 2013-ban mindketten színpadra léptek egy, a Kensington-palotában tartott jótékonysági rendezvényen, hogy Jon Bon Jovival közösen adják elő a Livin' On A Prayer című dalt.

Az énekesnő az Eras Tour turnéja során Edinburgh-ban, Liverpoolban és Cardiffban is fellépett az Egyesült Királyságban, a pénteki, a Wembley stadionbeli koncertje volt az első a nyolc közül, amelyeket stadionban adott, mintegy 90 ezer néző előtt.

A figyelmetekbe ajánljuk