György herceg

Egy igazi világsztár fogja tanítani Vilmosék kisfiát, György herceget

Vilmos herceg és Katalin ebben a hónapban többször is kinyilvánította sport iránti szenvedélyét, ez alól pedig gyerekeik sem kivételek.


A herceg és a hercegné a múlt héten Wimbledonban is feltűnt, ahol a brit Cameron Norrie-nak szurkoltak, és aki diadalmaskodott a negyeddöntőben. De a Guards Polo Clubban megrendezett 2022-es Royal Charity Polo Cupon is megjelentek.

Most pedig György herceg került a címlapokra, amikor kiderült, hogy egy rendkívül befolyásos híresség vette szárnyai alá. Kicsoda? Nem más, mint Roger Federer.

Roger Federer Matthew Stockman, Getty Images

Igen, tényleg. A nyolcéves herceg teniszleckét vesz a világ egyik legsikeresebb teniszjátékosától. Federer egyébként a királyi család jó barátja és állítólag Katalin szüleinek kertjében, a Bucklebury-házban tanította teniszezni a kisfiút.

A hússzoros Grand Slam-bajnokot láthatóan lenyűgözte a herceg játéka, így remélhetőleg, hamarosan láthatjuk György herceget a pályán.

Katalin pedig rendkívül örül ennek, hiszen mindig is imádta a teniszt, a BBC One egyik dokumentumfilmjében elárulta, hogy gyermekkorának meghatározó része volt.

Ez az angol nyárnak a kvintesszenciája. Agassi és Sampras, Ivanisevic és Steffi Graf nagyon megragadott. Ezek az első emlékeim

– gondolt vissza.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk