Vilmos nem szeretné, hogy György folytassa ezt a történelmi hagyományt

Vilmos nem szeretné, hogy György folytassa ezt a történelmi hagyományt

Vilmos herceg nem feltétlenül szeretné, ha legidősebb fia, a 10 éves György herceg az ő nyomdokaiba lépne, amikor felnő.


Angela Levin királyi szakértő szerint, Vilmos nem igazán támogatja azt az ötletet, hogy György a hadsereghez csatlakozzon, ha majd végez a tanulmányaival – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Így választották ki szülei György herceg nevét

Vilmos herceg nem feltétlenül szeretné, ha a kis György csatlakozna a fegyveres erőkhöz. Nem érzi úgy, hogy ez szükséges lenne. Ez viszont egy hatalmas bélyeg lenne a királyi családra nézve, hiszen ők a hadsereg vezetői, szóval mit is csinálnának enélkül?

– nyilatkozta Levin.

A monarchia férfi tagjai a történelemben valamilyen módon mindig csatlakoztak a hadsereghez, mielőtt dolgozó királyi családtagokká váltak: nemcsak Vilmos szolgált, hanem apja, Károly király és nagyapja, Fülöp herceg is.

Olvasd el ezt is!György herceg keresztelője felrúgta az addigi királyi szabályokat

Levin számára az, hogy Vilmos nem feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy gyermekei a hadseregben szolgáljanak, csak egyike azoknak a potenciálisan jelentős változásoknak, amelyeket a királyi családban betöltött szerepének előrehaladtával eszközölhet.

Ez igazából a vallással is így van, mert ő nem vallásos. Évente egyszer-kétszer elmegy egy misére, de nincs meg benne az a szenvedély a vallás iránt, mint Károly királyban. Úgy érzem, idővel nagyon meg fog változni a királyi család

– magyarázta a szakértő.

A figyelmetekbe ajánljuk