bella hadid

A párizsi Haute Couture divathéten olyan nagynevű hírességek sétáltak végig a Balenciaga kifutóján, mint Kim Kardashian, Nicole Kidman és Dua Lipa, az „internet népe" pedig nem fogta vissza magát.


Demna Gvasalia ismét megcsinálta. Tavaly a Balenciaga kreatív igazgatója a Simpson családdal együttműködve olyan sztárokat küldött a kifutóra, mint Waylon Smithers és Selma Bouvier.


A Vogue közösségi médiafelületein közzétett vírusvideókban a nézők exkluzív betekintést nyerhettek a Balenciaga csúcskategóriás divatmárka bemutatójába, ahol olyan hírességek, mint Naomi Campbell, Bella Hadid, Nicole Kidman, Dua Lipa és Kim Kardashian mutatták be a márka legújabb kollekcióját kisebb-nagyobb sikerrel.

A Balenciaga számos kiemelkedő darabot mutatott be, köztük egyedi ruhákat sokféle színben, valamint öltönyöket, kabátokat és köntösöket. Az utolsó modell, Inti Wang egy egyvállas rózsaszín ruhát viselt. A kommentelők pedig leginkább modellek járását véleményezték.

Kardashian egy fekete, testre feszülő ruhát viselt, amelyhez egy pár hozzáillő kesztyűt és egy pár fekete magassarkút viselt. Lipa egy egyvállas, sárga ruhában lépkedett a kifutón, amelyhez kesztyű és fekete magassarkú cipő társult. Kidman a Balenciaga egyik egyvállas ruháját mutatta meg, Campbell pedig igazi királynőként, egy fekete költeményt viselt, amelyhez szintén neki is egy pár fekete kesztyű tartozott.


A figyelmetekbe ajánljuk