Kit Harrington a Trónok Harca című sorozatban.
HBO

Havas Jonról fog szólni a következő Trónok harca-sorozat – Kit Harrington vajon visszatér?

A Trónok harca-rajongókat váratlanul érte, hogy az HBO egy újabb spin-off fejlesztésébe kezdett, amely az eredeti széria egyik legfőbb karakterére, Havas Jonra fog fókuszálni.


A The Hollywood Reporter hozta nyilvánosságra a hírt a spin-offról, amely egyelőre még csak a fejlesztés elején tart. De amennyiben a sorozat továbblép, Kit Harington a tervek szerint újra eljátssza Havas Jon szerepét.

A még cím nélküli sorozat valószínűleg a száműzetésben lévő Havas Jon karakterét mutatná be, miután megölte a bosszúszomjas Daenerys Targaryent, aki Westeros meghódítása során egyfajta zsarnokká vált. A sorozat azzal ért véget, hogy Bran felkerült a Vastrónra, miközben Észak elszakadt a Hét Királyságtól. Havas Jont pedig száműzték Westerosból, és a vadakkal együtt távozott Északra.

Jelenleg hét Trónok harca-projekt van készülőben, amelyek a közelgő Sárkányok háza című előzménysorozatot követik, ami körülbelül 200 évvel a központi széria eseményei előtt játszódik.

Az augusztus 21-én debütáló Sárkányok háza főszereplői Matt Smith, Olivia Cooke, Rhys Ifans lesznek, akik az uralkodó Targaryen-házon belüli polgárháború karaktereit formálják meg.

A THR megjegyzi, hogy a Havas Jon-sorozat zöld utat kapott, ami azt jelenti, hogy a későbbiekben olyan további spin-offokat jelenthetnek be, amelyek a rajongók által kedvelt más Trónok harca-karakterek, például Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner) és Tarth-i Brienne (Gwendoline Christie) későbbi kalandjait mutatják be.

Forrás: Slash Film


A figyelmetekbe ajánljuk