Matt Smith a Sárkányok házában

Matt Smith a Sárkányok házában

Nyárig kell várnunk csak az új Trónok harca sorozatra

Az HBO bejelentette a Sárkányok háza hivatalos premierdátumát végre!


Az HBO kitűzte az első Trónok harca előzménysorozat, a Sárkányok háza premierdátumát. A 10 epizódból álló első évad első epizódja augusztus 21-én, vasárnap lesz az HBO-n, és az HBO Maxon is elérhető lesz rögtön ezzel egyidőben.

Az előzménysorozat George R. R. Martin 2018-as Tűz és vér című regényéből merítve inspirációt, a híres Targaryen-ház bukását mutatja be évszázadokkal az eredeti fantasy-sorozat kezdete előtt, beleértve a Westeros-szerte Sárkányok tánca néven ismert Targaryen-polgárháborút.

A premierdátum felfedése mellett az HBO több új fotót is megosztott a sorozatból, köztük az első felvételeket Rhys Ifans és Paddy Considine karaktereiről.

A Sárkányok háza az első a több Trónok harca-spinoff közül, ami érkezik egyébként. A többi hamarosan gyártásban levő sorozat is van: A kígyó tengere, amely Lord Corlys Velaryonról szól, a 10,000 hajó, amely Nymeria hercegnő harcos királynőről szól, A hét királyság lovagja, amely Martin Dunk és Tojás meséi című fantasy-regényein alapul, valamint egy drámai animációs sorozat, Az arany birodalom.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk