Travis Scott

Travis Scott

Ingyen se kell a legnagyobb amerikai fesztiválnak Travis Scott

Ő lett volna a jövő évi fesztivál egyik headlinere, de azóta a fesztiválszervezők még gázsi nélkül se engednék színpadra.


A Coachella gyakorlatilag az Egyesült Államok legnagyobb zenei fesztiálja, aminek ha valaki headlinere, az gyakorlatilag a zeneipar csúcsán van. 2020-ban Travis Scott lett volna az egyik nagy húzónév, de végül a fesztivált a koronavírus-járvány miatt jövőre halasztották. Scottot pedig be is jelentették már headlinernek a Rage Against The Machine és a Swedish House Mafia mellett.

Időközben viszont a rapper igencsak kiesett a pikszisből saját fesztiválján, az Astroworldön történtek miatt, ami több halálos áldozattal járt gondatlanságból. Jelenleg 300 per van kilátásban Scott ellen, összesen nagyjából milliárdos kártérítést kérve rajta számon. Ő állítja, hogy teljesen ártatlan a helyzetben és szerinte nem az ő felelőssége mindaz, ami történt.

Ugyanakkor mindennek hála mondhatni feketlistára került most a szórakoztatóiparban, egy darabig legalább is biztosan. Ennek köszönhetően sorra mondják vissza a megkereséseket az irányában. Ugyanakkor reménykedett mostanáig, hogy legalább a Coachellás helye megmarad. Nos, nem marad. Pedig a rapper felajánlotta, hogy cserébe nem kér gázsit, de a fesztivál szervezőinek még ingyen sem kell.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk