tina turner barbie

Rocknagyi a boltok polcain – Tina Turnerről mintázták a legújabb Barbie-babát

A felejthetetlen Tina Turner dal, a What's Love Got to Do with It örökségének közel 40. évfordulója alkalmából a Barbie egy különleges, Turnert mintázó babát mutatott be.



A babát Tina Turner Grammy-díjas slágere, a What's Love Got to Do With It ihlette. A Barbie Turner jellegzetes öltözékét ábrázolja a dal klipjéből: fekete miniruhát, farmerdzsekit és gyöngyfülbevalót visel, de nem szabad megfeledkezni jellegzetes frizurájáról sem.

A Tina Turner baba 55 dollárért (23 ezer forintért) kapható a Mattel weboldalán. A kollekció pedig az énekesnő hosszú évtizedetes karrierjét hivatott ünnepelni a hivatalos Barbie-fiók Instagram-posztja szerint:

Az énekesnő így csatlakozik más úttörő nőkhöz, akiket „Barbive-al tüntettek ki", mint például Madame C.J. Walker üzletasszony és filantróp, Jane Goodall primatológus és Laverne Cox színésznő és transzneműek jogaiért küzdő aktivista.

A What's Love Got to Do With It 1984-ben jelent meg. A dal, amely Turner ötödik szólóalbumáról származik, három díjat kapott az 1985-ös Grammy-díjátadón, és 2012-ben beiktatták a Grammy Hall of Fame-be.

A figyelmetekbe ajánljuk