timothée Chalamet és Martin Scorsese

Az internet megvadult a közösen forgató Timothée Chalametól és Martin Scorsesétól

Timothée Chalamet a héten New York utcáin forgatott egy közelgő projekthez, és természetesen egyből a címlapokra került, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy nem akárkivel dolgozik együtt. Ugyanis a legendás rendezővel, Martin Scorsese-vel a Chanel Bleu kölni reklámfilmjét készítik. A duóról készült fotók pedig bejárták az egész internetet.


Scorsese rendezi a Chalamet főszereplésével készülő Chanel-reklámot, két beállás között pedig egy metrókocsiban beszélgettek a Queens-i Astoriában. Chalamet a reklámfilmben fekete bőrnadrágot, fekete bőrdzsekit és egy fekete pólót visel, ami már önmagában rengeteg fiatal lány fantáziáját beindította. Ezzel szemben Scorsese farmerben, Hoka ezdőcipőben és egy túlméretezett barna kabátban üldögélt, ölében barna bőrtáskát szorongatva.

Ez is érdekelhet: Egy asztmás kisfiú, aki rajongott a filmekért – Martin Scorsese 80 éves

Az internet népe pedig a fotó láttán azonnal viccelődni kezdett a fiatal színész kapcsolatán Kylie Jennerrel, azon, hogy Scorsese vajon miről kérdezheti őt. De természetesen az is szóba került, hogy a fotó milyen tökéletesen összefoglalja a rendező státuszát, hogy egy szépen kipárnázott széken ül a valódi metróülések helyett.

Getty Images

Egy másik videóban pedig látszik, amint Scorsese azt mondja, hogy „period", ami a Z generáció körében egy rendkívül népszerű szleng.

A közösségi média pedig egyszerűen nem tud betelni a legendás rendező és a színész párosításával, aki az elmúlt években alaposan felforgatta Hollywoodot. Sokan pedig már most azért imádkoznak, hogy a Chanel Bleu-reklám befejezése után egy egészestés projekten dolgozzanak együtt.

A figyelmetekbe ajánljuk