Taika Waititi

Taika Waititi nem biztos benne, hogy elkészül a Star Wars-filmje

Óriási szenzációkánt söpört végig a Star Wars-rajongók között, hogy a világ egyik legkeresettebb rendezője, Taika Waititi lesz a következő Csillagok háborúja-film rendezője. Most azonban elképzelhető, hogy a projektből végül nem lesz semmi.


Még májusban röppent fel a hír, hogy a következő Star Wars-filmet Taika Waititi fogja írni és rendezni. A hírt maga Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke közölte, aki szerint Waititi filmjét Patty Jenkins Rogue Squadron című alkotása követi majd.

De úgy tűnik, hogy Waititi Star Wars-projektje nem biztos, hogy el fog készülni. Minden attól függ, hogy a Lucasfilm jóváhagyja-e a forgatókönyvet.

Waititi jelenleg egy másik nagyszabású film, a jövő héten megjelenő Thor: Szerelem és mennydörgés – amelynek szintén ő a rendezője – promóciós turnéján vesz részt.

A The New York Timesnak adott interjújában azonban szóba került a készülő Star Wars-film is. Waititi így nyilatkozott:

Jelenleg a Star Wars sztoriját próbálom megírni. Meg kell néznem, hogy ez hogy megy, mert ha egyszer beadom, az meghatározhatja, hogy mikor készül el, vagy egyáltalán elkészül-e.

Egy másik interjúban Waititi szintén megemlítette, hogy a Star Wars-projektje még korai stádiumban van, és hogy még a forgatókönyvet sem fejezte be.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk