Star Wars.
Lucasfilm.

Nagyon úgy tűnik, megvalósulhat a népszerű rendező Star Wars-filmje

Taika Waititi nemrégiben a sokat emlegetett Star Wars-filmjéről beszélt, és egy nagyon fontos dolgot szögezett le.


Taika Waititi az elmúlt években számos nagy sikerű filmet jegyzett, ilyen például a Thor 3, vagy éppen a Jojo nyuszi. A direktor már korábban is beszélt arról, hogy kissé elfáradt a nagy filmek rendezésében, és kisebb projektekkel szeretne foglalkozni.

Waititi Star Wars-filmjéről már nagyon régóta beszélnek a Disney és a filmsorozat környékén, sőt, a direktor rendezte a Mandalóri első évadának fináléját is – írja a Slash Film.

Ez is érdekelhet: Gondoltad volna? A Star Wars kulcsjelenetében rágógumikat látsz a képernyőn

Ugyan ez az új projekt nagyon ködös egyelőre, és szinte senki nem tud róla semmit, Waititi nemrég a Kelly Clarkson Show-ban beszélt a filmről.

Igen, ezt már évek óta fejlesztem velük, de azt hiszem, tudod, bármelyik filmnél, de különösen ennél a filmnél, ez olyasmi, amit nagyon szeretnék jól megcsinálni, szóval nem akarom siettetni. Szóval, hagyom, hogy csak úgy pezsegjen, ez izgalmas

– mondta.

A direktor továbbá elmondta, hogy azért is nagy kihívás számára ez a projekt, mivel fiatal korában óriási Star Wars-rajongó volt.

Szeretném megragadni a korai részek örömét és szórakozását. Mint a A Birodalom visszavág és a A Jedi visszatér és az összes többi, szóval próbálom kitalálni, hogy ez megtörténjen

– folytatta.


A figyelmetekbe ajánljuk