Egy jelenet a Squid Game című sorozatból
Fotó: Netflix

Végre kiderült, mikor láthatjuk a Squid Game 2. évadát

Végre hivatalos premierdátumot kapott a nagy sikerű széria 2. évada. A Netflix továbbá azt is bejelentette, hogy a koreai dráma-thriller itt nem ér véget: egy 3. évaddal zárul majd le a történet.


A sorozat alkotója, Hwang Dong-hyuk a napokban közzétett bejegyzésében kifejtette, mennyire szeretné már látni, milyen reakciókat vált ki a nézőkből sorozatának folytatása:

Izgatottan várom, hogy az új Squid Game-részekben elültetett magok növekedjenek és gyümölcsöt teremjenek a történet lezárásáig.

A Netflix pedig egy bejelentő videót tett közzé, amelyből kiderült a premierdátum is:

ezek szerint a 2. évad december 26-án debütál a streaming-szolgáltatón, míg a harmadik évad valamikor 2025-ben lesz látható.

Ez is érdekelhet: Öt sorozat, amit muszáj megnézned, ha szeretted a Squid Game-et

Ahogy azt korábban már bejelentették, ismét Lee Jung-jae lesz a széria főszereplője, de rajta kívül több ismerős mellékkarakterért is újra izgulhatunk majd.

Mit tudunk a 2. évadról?

A Variety értesülései szerint a történet 3 évet ugrik előre az első évadhoz képest. A 456-os játékos továbbra is eltökélt abban, hogy megtalálja a játék mögött álló háttérembereket, és véget vessen ennek a gonosz hóbortnak.

Ezt is olvasd el! Öt meglepő Squid Game-teória, melyek miatt másképp tekintesz majd a sorozatra

Amikor pedig már úgy tűnik, hogy erőfeszítései végre eredményre vezetnek, és rátalál a szervezőkre, szembesül azzal, hogy újra be kell lépnie a játékba ahhoz, hogy teljesen felszámolja azt.

A Squid Game 1. szezonja a mai napig a Netflix történetének legnézettebb sorozatévada.

A sorozat 14 Emmy-jelölést kapott 2022-ben, ebből 6-ot haza is vitt. A nagyobb kategóriák közül Hwang a legjobb drámasorozat rendezője, Lee a legjobb drámasorozat színésze, míg Lee You-mi a legjobb vendégszereplő díját nyerte el.

A figyelmetekbe ajánljuk