spotify

Használd a Spotify-t profi módon: a legjobb módja a lejátszási listák szervezésének

A Spotify használatának egyik nagy öröme, hogy korlátlan számú lejátszási listát hozhatunk létre, de ez rémálommá teheti a rendszerezést.


Minden olyan felhasználó, aki szeret mixeket összeállítani egy adott alkalomra, értékelni fog minden olyan lehetőséget, amely megkönnyíti a kedvenc Spotify-lejátszási listáinak elérését. Szerencsére az audio streaming szolgáltatás valóban rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a zeneimádók számára, hogy lejátszási mappákat hozzanak létre és dalösszeállításokat csoportosítsanak bármilyen téma, hangulat, forrás vagy kategória szerint, amelyet a felhasználó meghatároz.

A lejátszási mappák létrehozásának lehetősége csak a Spotify asztali alkalmazásán vagy webes lejátszóján keresztül érhető el. Ez azt jelenti, hogy azok a felhasználók, akik csak a mobilalkalmazáson keresztül használják a Spotify-t nem tudják kipróbálni ezt a funkciót.

Azonban azok számára, akiknek van számítógépes hozzáférésük, minden változtatásnak tükröződnie kell bármely eszközön, amelyen a felhasználó hozzáfér a Spotify-fiókjához, és abszolút életmentő lehet minden zenebarát és dallista-gyűjtő számára.

A Spotify lejátszási listák mappákba történő átvitelének megkezdéséhez nyilvánvalóan indítsd el a Spotify asztali alkalmazást a számítógépen vagy a webes lejátszót egy webböngészőn keresztül. A platformra érve kattints jobb gombbal az oldalsávban felsorolt bármelyik lejátszási listára, majd kattints a „Mappa létrehozása" gombra. Keresd meg az újonnan létrehozott mappát (amelynek neve "Új mappa" lesz), klikkelj rá a jobb gombbal, majd válaszd az „Átnevezés' lehetőséget, hogy új becenevet adj neki, majd Enter.

Nevezd el például 'Lists by Spotify', hogy legyen egy helye a Spotify által hivatalosan kurátori alávetett lejátszási listáknak, vagy 'For The Kids' a Disney-hez kapcsolódó dalokat tartalmazó tracklistáknak.

A mappa létrehozása és átnevezése után a felhasználó már hozzáadhat lejátszási listákat.

(Spotify)

A figyelmetekbe ajánljuk