Ozzy Osbourne és Post Malone így menekül a rendőrök elől

Az It's a Raid című dal videóklipje valós eseményeken alapszik.


A klipet, amelyben Ozzy és Post Malone szerepel egy 1972-es eset ihlette. Az angol énekes együttese, a Black Sabbath éppen a Vol. 4 című albumot vette fel Los Angelesben, amikor Ozzy véletlenül bekapcsolta a riasztórendszert a zenekar által bérelt házban. Ennek következtében pár perc múlva rendőrök vették körül a házat.

SiriusXM nem régiben készített vele egy interjút, amiben elmesélte mi is történt pontosan:

„Ott ültem, remekül éreztem magam, Bel Air, ragyogó napsütés, kezemben a kokain és egy ital. Éppen azon gondolkodtam, hogy mindent sikerült elérnem. Aztán hirtelen nagyon melegem lett, forróság volt a lakásban. Láttam néhány gombot a falon, odamentem, majd gondoltam: 'Ó, ez biztosan a légkondicionáló!' Megnyomtam és körülbelül öt perc múlva négy vagy öt rendőrautó üvöltött a kocsifelhajtón. Amire én is elkezdtem kiabálni: Ez egy razzia! (It's a raid!")"

Nem az It's a Raid volt az első alkalom, amikor a két híresség együtt dolgozott, ugyanis a rapper Take What You Want című 2019-es dalában is feltűnt Ozzy.


"Pár évvel ezelőtt még azt sem tudtam, hogy ki az a Post Malone. Most pedig már két közös dalunk van és kétszer is felléptünk együtt"

– mondta Ozzy.

Az énekes még azt is hozzátette, hogy a koronavírus-járvány megnehezítette a találkozót, ezért döntöttek úgy, hogy az It's Raidhezegy egészen elvetemült és vad animációs klipet készítenek.


(Loudersound)

A figyelmetekbe ajánljuk