Tom Cruise.
Paramount Pictures

Kvíz! Vajon mennyit tudsz az idei Oscar-jelölt filmekről?

A 2023-as Oscar-díjátadó kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, hiszen számos legenda és új felfedezett verseng az aranyszobrokért. A filmrajongók szinte kivétel nélkül megtették a tétjeiket, az alábbi kvízben pedig kiderül, hogy mennyit is tudsz valójában az idei Oscar-jelölt filmekről!

Az Oscar-lista idén is rendkívül változatos, mivel szinte bárki hazaviheti a hőn áhított díjakat. A magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó hajnalban valószínűleg világszerte a mozirajongók döntő többsége a képernyők előtt fog ülni, hiszen mindenki arra kíváncsi, hogy a tavalyi, Will Smith pofonjáról elhíresült ceremónia után milyen műsorral rukkolnak elő a szervezők.

De ami ennél is fontosabb, hogy az idei jelölt-névsorral kapcsolatban rengeteg érdekesség van, most pedig kiderül, hogy mennyire követted figyelemmel a filmes világ legfontosabb aktualitásait.

Az alábbi kvízben 10 kérdésre kell helyesen válaszolnod, mi pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, miként szerepelsz ezen az Oscar-megmérettetésen! Hajrá!

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk