A Duffer-testvérek és Mille Bobbie Brown
Fotó: Getty Images

A Duffer-fivérek nem meglepő módon újabb horrorsorozattal készülnek

Új horrorsorozaton dolgoznak a Stranger Things alkotói

A Netflixre 2016-ban robbant be a Stranger Things, ami pillanatok alatt a nézők egyik nagy kedvence lett. A sorozat rajongóinak most egy jó és egy rossz hírrel kell szolgáljunk. A rossz hír az, hogy a nem mindennapi alkotás ötödik, egyben utolsó évada jövőre bemutatásra kerül, így örökre el kell majd búcsúznunk a hawkinsi tinédzserektől. A jó hír viszont az, hogy a széria megálmodói, a Duffer-fivérek egy újabb horrorsorozattal készülnek.

A Collider számol be a hírről, miszerint a Duffer-fivérek, Matt és Ross új sorozatötlete zöld utat kapott. A szintén a Netflixen bemutatásra kerülő, horrorelemekkel operáló széria a Something Very Bad Is Going to Happen nevet viseli majd, a forgatókönyvíró pedig az a Haley Z. Boston lesz, aki többek közt Guillermo del Toróval is dolgozott már együtt.

Ez is érdekelhet! Horrorfilmben tér vissza a Stranger Things népszerű színésze

stranger things millie bobby brown eleven

A Stranger Things hozta el a Duffer-fivéreknek a világhírnevet

IMDb

Arról egyelőre csak nagyon kevés információ derült ki, hogy a széria miről szól majd. A hivatalos szinopszis szerint egy olyan pszichológiai horrorra készülhetünk, amiben egy jegyespár történetét ismerhetjük meg, akik baljós körülmények között készülnek az esküvőjükre.

A cím, vagyis az, hogy „valami nagyon rossz fog történni”, valamint a készítők eddigi munkái semmiképpen sem egy könnyed, vidám sorozatot vetítenek előre.

Ezt is olvasd el! Kiderült, mikor érkezik a Shrek ötödik része

A pillanatok alatt világhírnevet szerző testvérpáros jelenleg egy szintén Netflixes sorozaton, a The Boroughs-on dolgozik, ami egy amerikai idősotthon lakóiról szól majd, akiknek az életét idegen lények érkezése zavarja meg. Ezen felül a népszerű japán anime, a Death Note felújított verzióját is ők készítik.


A figyelmetekbe ajánljuk