julia roberts

Julia Roberts megható szavakkal emlékezett meg Matthew Perryről

Matthew Perry egykori barátnője, Julia Roberts is megszólalt a színész halálával kapcsolatban.


A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry halála valósággal sokkolta a közvéleményt, a sajtó napokon át szinte csak a színészről cikkezett.

Több hét után Perry egykori Jóbarátokos kollégái először egy közös közleményt adtak ki, majd egyenként is elköszöntek néhai barátjuktól.

Nemrégiben pedig Julia Robertset is megkérdezték a színésszel kapcsolatban, aki megható szavakkal emlékezett vissza Perryre – írja a Marie Claire UK.

Ez is érdekelhet: Ezt gondolta egymásról a való életben Matthew Perry és Courtney Cox

A két sztár egy rövid ideig egy párt alkotott, amikor Roberts epizódszerepet kapott a Jóbarátokban.

A 2022-es memoárjában, melynek címe Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, Matthew elárulta, hogy ő és Julia akkoriban három hónapon át randevúztak egymással.

Bárki hirtelen halála ilyen fiatalon szívszorító. Azt hiszem, ez mindannyiunknak segít abban, hogy értékeljük azt, amink van, és pozitívan folytassuk, amennyire csak tudjuk

– nyilatkozta Perryről Julia Roberts.

A színésznő ezután pedig a sorozatban való szereplésről, és a stáb kedvességéről is ejtett pár szót, akik az elmondása szerint gyakorlatilag azonnal befogadták őt.

Csupa jó gondolat és érzés maradt meg a forgatásról. Mindannyian olyan szívélyesen fogadtak, mint egy egyszeri karaktert, és nagyon szórakoztató volt

– emlékezett vissza a színésznő.

A Jóbarátok csapata egyébként a mai napig híresen összetartó, jó példa erre, hogy az elhunyt színész kutyáját például hírek szerint a Phoebe-t alakító Lisa Kudrow fogja befogadni.

A figyelmetekbe ajánljuk