Margot Robbie egy fehér ruhában mosolyog.

A Warner Bros. újabb Ocean's Eleven-filmet akar készíteni, ezúttal a stúdió egyik kedvencével, Margot Robbieval a főszerepben.


Robbie lesz a főszereplője és producere az új Ocean's-filmnek, amelyet Jay Roach fog rendezni, aki dolgozott már korábban is a színésznővel a 2019-es Botrány című drámában.

A Carrie Solomon által írt forgatókönyv részeletei jelenleg még titkosak, de úgy tudni, hogy az eredeti Ocean's Elevent (magyarul Dicső tizenegy) szeretnék újragondolni, amely az 1960-as évek Európájában játszódott.

A projekt aktív fejlesztés alatt áll, és bennfentesek szerint még nem kapott zöld utat, de a cél az, hogy 2023 tavaszán elkezdődjön a forgatás.

Az Ocean's-franchise 2001-ben indult útjára, amikor Steven Soderbergh megrendezte a George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon és mások főszereplésével készült, A-listás vígjátékot, az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmit.

Ami az 1960-as Ocean's Eleven-film laza remake-jének indult, váratlanul franchise-zá vált. Miután az első film világszerte több mint 450 millió dollárt hozott a mozikban, Soderbergh és társai két újabb, sztárokkal teletűzdelt részt készítettek, 2004-ben és 2007-ben.

A franchise 2018-ban tért vissza az Ocean's 8-el, a Sandra Bullock, Helena Bonham Carter és Rihanna által fémjelzett nőközpontú spinoffal.

Forrás: Hollywood Reporter

A figyelmetekbe ajánljuk