Margot Robbie
Getty Images

Margot Robbie örömmel lemondana az egyik leghíresebb szerepéről

Margot Robbie nemrégiben egy érdekes nyilatkozatot adott, melyben kifejtette, hogy szívesen átadná másnak az egyik leghíresebb szerepét.


Margot Robbie neve az elmúlt évek során szinte összenőtt a DC-univerzum egyik leghíresebb karakterének, Harley Quinnek a nevével.

A színésznő 3 különböző filmben formálta meg Joker őrült szerelmét, egy Forbesnak adott interjúban azonban kifejtette, hogy szívesen átadná másnak a szerepet – írja a Slash Film.

Ez is érdekelhet: Lesz második rész? Margot Robbie megszólalt a Barbie folytatásáról

Mindig is azt akartam, hogy Harley olyan karakter legyen, akit különböző színésznők egymásnak adnak át, hogy eljátsszák, pont úgy, ahogy az ikonikus férfi karakterek esetében

– mondta.

A színésznő továbbá kifejtette, hogy a Quinn hihetetlenül szórakoztató, és az benne a legérdekesebb, hogy végtelen mennyiségű irányba ellehet vinni a karaktert.

Az idei év során minden bizonnyal teljesül Robbie álma, ugyanis a Todd Phillips által rendezett Joker: Folie à Deux című musicalben – ami a Joaquin Phoenix-féle Joker folytatása – Lady Gaga fogja alakítani a Harley Quinn karakterét.


A figyelmetekbe ajánljuk