margot robbie

Lesz második rész? Margot Robbie megszólalt a Barbie folytatásáról

Idén nyáron a Barbie-láz végigsöpört a bolygón, Greta Gerwig filmje a népszerű játékbabáról rekordokat döntött, és kulturális nyomot hagyott a világon. Amellett, hogy ez lett a legtöbb bevételt hozó női rendezőtől származó film, számos divatirányzatot inspirált. A rajongók minden bizonnyal örülnének a folytatásnak, de vajon tényleg lesz második rész? A mozi főhőse, Margot Robbie eloszlatta a kételyeket.


Amióta a film júliusban a mozikba került, a rajongók a folytatást követelik. Augusztusban Greta Gerwig a New York Times-nak beszélt arról, hogy Barbie-t ugyan vissza lehetne hozni a filmvászonra egy folytatás erejéig, de nem igazán érzi, hogy készen áll rá. További beszámolókból pedig kiderült, hogy Margot Robbie és Ryan Gosling nem szerződtek egy újabb részre.

Ez is érdekelhet: 7 rejtett üzenet a Barbie-filmben, ami elsőre talán fel sem tűnik

A napokban viszont a színésznő egy interjújában beszélt a lehetséges folytatásról. Tekintettel arra, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a híreket, ez új reményt ébresztett a rajongókban, hogy a jövőben talán tényleg érkezni fog egy második rész – írja a Marie Claire.

Azt hiszem, mindent beleadtunk ebbe a filmbe. Nem úgy építettük fel, hogy trilógia vagy bármi ilyesmi legyen belőle. Olyan volt, mintha Greta mindent beleadott volna ebbe a filmbe, úgyhogy el sem tudom képzelni, mi következhetne

– nyilatkozta Robbie a folytatásról.

A színésznő azt is elárulta, miért tartja fontosnak, hogy az emberek ne feltételezzék, hogy a női főszereplőkkel készült filmek nem lehetnek rendkívül sikeresek:

És csak azért, mert női főszereplője van egy filmnek, még nem jelenti azt, hogy nem fog betalálni a nézőknél. Szerintem ez egy olyan tévhit, ami még mindig sok emberben él. Ezért is nagyon fontos, hogy Barbie jól teljesített. Ez inspiráció, hogy az alkotóknak a jövőben is nagy, eredeti ötleteik legyenek, és megkapják a költségvetést a megfelelő kivitelezéshez.

A figyelmetekbe ajánljuk