Megfojtott virágok.
Apple

Robert De Niro úgy megütötte Leonardo DiCapriót, hogy még a stáb is megdöbbent

Még a Megfojtott virágok című film stábtagjai is meglepődtek Robert De Niro és Leonardo DiCaprio jelenetén, amely során a Taxisofőr legendája alaposan ellátta a Wall Street farkasa baját.


Egyértelműen Martin ScorseseMegfojtott virágok című filmje volt az ősz egyik legizgalmasabb produkciója, ami mondjuk nem meglepő, hiszen a mozi olyan neveket vonultatott fel, mint például Robert De Niro, Leonardo DiCaprio vagy épp Brendan Fraser.

Az nagy valószínűséggel senki számára nem újdonság, hogy De Niro és DiCaprio is azon színészek közé tartoznak, akik minden porcikájukat belerakják az alakításukba. A Slash Film szerint azonban a Keresztapa 2. sztárja egy kissé túlzásba vitte a dolgot.

Ez is érdekelhet: Hollywood már találgat – így alakulhatnak a főbb kategóriák a 2024-es Oscar-gálán

A filmben ugyanis van egy olyan jelenet, amely során Hale király (Robert De Niro) egy rosszul elvégzett feladat miatt elveri az unokaöccsét, Ernest Burkhartot (Leonardo DiCaprio), ám az egyik stábtag szerint az erőszakos jelenet túl meggyőzőre sikeredett.

Nem hiszem, hogy ez benne volt az első forgatókönyvben. Ez olyasmi volt, amit hozzáadtak, és sokkoló a filmben

– jegyezte meg Rodrigo Prieto operatőr.

A férfi továbbá megjegyezte, hogy a forgatás során természetesen a színészek viseltek védőfelszerelést, azonban De Niro ütései ellen nem feltétlenül voltak hatásosak.

Emlékszem, hogy elég sokszor vettük újra a jelenetet, és arra gondoltam, hogy >> Ó, ez biztos fájt <<. Volt egy kis párnázás a fenekén. De látszott rajta, hogy De Niro tényleg ütötte őt. Leo sok mindenre képes. Bármit megtesz

– folytatta.

Az alkotók kétségkívül rengeteg munkát fektettek a produkcióba, azonban az elmúlt napokban viszonylag kevés okuk lehetett az örömre, ugyanis az Oppenheimer című film szinte minden fontos kategóriában elhódította a Golden Globe-díjat.

Ettől függetlenül a Megfojtott virágok női főszereplője, Lily Gladstone mégis boldogan térhetett haza, ugyanis Legjobb női főszereplőnek járó szobrocskát ő hódította el.

A figyelmetekbe ajánljuk