Lady Gaga

És akkor most kapaszkodjon meg mindenki, mert ezt valószínűleg nem látta jönni: a hírek szerint a folytatás musical lesz.


A Joker a stúdió meglepetésére is több mint 1 milliárdos összbevételt termelt világszerte a mozikban, emellett pedig még Oscart is nyert a legfontosabb kategóriákban. Ilyen esetekben pedig mérget lehet rá venni, hogy már úton van a folytatás, ugyanakkor ennél a filmnél ez a bejelentés mégis furának hathat.

Elvégre Todd Philips rendező egy kerek sztorit mesélt el, ami nem kapcsolódott egy bővebb képregényes univerzumhoz, vagy éppen a képregényes mitológiához. Emellett pedig a lezárása szándékosan többféle értelmezését teszi lehetővé a filmnek. Valahogy nem annak az alkotásnak tűnik, ami könyörög a folytatásért, története igencsak kompakt.

Ennek ellenére Philipsnek tetszett a folytatás ötlete, úgyhogy már el is készült a forgatókönyvével, sőt már a címét is tudjuk, ami Joker: Folie á deux. Ez a kifejezés leginkább úgy fordítható magyarra, hogy egy bolond százat csinál, most pedig már azt is tudjuk, hogy mire utalhat. Megbízható források szerint ugyanis a Warner jelenleg tárgyal Lady Gagával, hogy eljátssza a folytatásban Harley Quinnt.

Na de itt jön a csavar, amire valószínűleg tényleg senki nem számított. Ugyanezek a források ugyanis azt is állítják, hogy Gaga kifejezetten azért jött egyből szóba a szerepre, mivel a második rész musical lesz. Egy biztos, ha az első rész realista világábrázolását és nihilista szellemiségét megtartja, egészen különleges élményben lesz majd részünk.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk