Lady Gaga
Fotó: Shutterstock

​Megérkezett az első kép a Harley Quinnt alakító Lady Gagáról

Nincs is megfelelőbb módja a Valentin-nap lezárásának, mint egy szerelmes pillantás Todd Phillips 2019-es Jokerének várva várt folytatásából.


Lady Gaga azt a Harley Quinnt, a Batman animációs sorozatban megalkotott karakter alakítja a filmben, aki pszichiáterként beleszeret Jokerbe, és a bűntársa lesz. Margot Robbie korábban már alakította Quinnt, és most eljött az idő a karakter egy újabb iterációjára Phillips komor és lepusztult Gotham City ábrázolásában.

Ez is érdekelhet: Lady Gaga Harley Quinn lesz a Joker 2-ben

A film alcíme, a Folie à Deux egy orvosi kifejezésre utal, amely két ember közös téveszméjét vagy mentális betegségét jelenti – ez megerősíti az elképzelést, hogy Gaga fogja játszani a népszerű Batman karaktert. Phillip pedig kifogástalanul időzítette a duóról készült első kép megjelenését. Bár Zazie Beetz karakterével az első filmben nem működtek a dolgok, lehet, hogy továbbra is szerelem van a levegőben.

Todd Phillips rendező az Instagramon osztotta meg a fenti fotót, egy egyszerű szöveggel:

Boldog Valentin-napot.

A képen Joaquin PhoenixArthur Fleckjét és Lady Gaga Harley Quinnjét láthatjuk egy romantikus pillanatban. Fleck Joker sminkjének egy része egyértelműen átkenődött Gaga karakterének arcára, azt pedig mindenki fejtse meg magának, hogyan került oda.

Ha tovább olvasnál: Már kész a Joker 2 forgatókönyve, rövidesen a film is forog

Az első Joker film katasztrofális véget ért: Arthur Jokerként bohócmozgalmat inspirált, amely tüzes lázadásokhoz vezetett Gotham Cityben. A következő részből kiderül majd, hogy valójában milyen mélyre nyúlik Joker hatása, és ennek feltárásában Gaga karaktere is szerepet játszik majd.

Ha mindehhez hozzávesszük, hogy a folytatás egy musical lesz, akkor kétségkívül izgalmas koncepcióra számíthatunk. A film valószínűleg hasonló valóságtól elrugaszkodott pillanatokkal fog élni, mint az első rész, csak ezúttal zenés számok formájában. Phillips képe azt is megerősíti, hogy Phoenix és Gaga karakterei romantikusan összefonódnak majd, köszönhetően a közös téveszméiknek. A DC márka hivatalos fiókja még a kép alá is kommentálta, hogy

...szerelem van a levegőben...?

Már csak az a kérdés, hogy ez a torz kapcsolat tartósnak bizonyul-e. Kiderül 2024. október 4-én, amikor a film a mozikba kerül.

Forrás: Slashfilm


Related Articles From Your Site
A figyelmetekbe ajánljuk