halloweeni jelmezek
Fotó: Shutterstock

8 last minute halloween jelmez, melyek nevetségesen könnyen elkészíthetők

Elhívtak egy halloweeni beöltözős buliba, de nincs időd bonyolult jelmezt szerezni hozzá? Segítünk pár egyszerűen összehozható lehetőséggel!


Az utolsó pillanatban is készíthetsz halloweeni kosztümöket olyan ruhákból, amelyek már eleve bent lapulnak a szekrényedben, hozzáadva egy erőteljesebb sminket.

Gondolj például az olyan filmszereplők karaktereire, mint Sandy a Grease-ből, Elle Woods a Doktor Szösziből, Baby Houseman és Johnny Castle a Dirty Dancingből – az ő bőrükbe könnyedén belebújhatsz egy kis leleményességgel.

​1. Ha sok rózsaszín ruhád van, öltözz Elle Woodsnak a Doktor Szösziből!

Reese Whiterspoon a Doktor Sz\u00f6szi Elle Woodsak\u00e9nt

Fotó: Profimédia

Csak dobj fel egy teljesen rózsaszínű ruhát, és egy rózsaszín napszemüveget vagy rózsaszín kiegészítőket, hogy passzoljon hozzá.

​2. Légy Sandy a Grease-ből!

Gigi Hadid Sandy b\u0151r\u00e9be b\u00fajva Heidi Klum 2015-\u00f6s halloween partij\u00e1n

Fotó: Mike Coppola/Getty Images for Heidi Klum

Vitathatatlanul minden idők egyik legfelismerhetőbb filmes öltözéke, Sandy éles, teljesen fekete ruhakölteménye a Grease végén könnyen újraalkotható. Csak dobj fel egy fekete skinny farmert vagy leggingset, egy fekete, váll nélküli felsőt, egy fekete bőrdzsekit és egy piros rúzst.

​3. Bújj Baby Houseman és Johnny Castle bőrébe a Dirty Dancingből!

Az ikonikus filmes megjelenés újraalkotásához neked és a párodnak egy halvány rózsaszín ruhára, egy fekete pólóra, egy fekete farmerre és egy fekete cipőre lesz szükségetek.

​4. Ha sok feketét viselsz, alakulj át Macskanővé!

Ha be akarsz öltözni a képregény ikonjának, dobj fel egy szűk fekete felsőt, egy szűk fekete alsót, fekete cipőt és fekete kesztyűt (ha van), hozzá macskafület. Az arcodat akár ki is sminkelheted a maszk helyett.

​​5. Rémítsd meg a barátaidat egy bohócjelmezben!

boh\u00f3c smink

Fotó: Shutterstock

A sminkkel gyorsan eltorzíthatod és eltúlozhatod a vonásaidat. Igazából csak fehér szemceruzára vagy arcfestékre, piros rúzsra és fekete szemceruzára van szükséged.

6. Válj idén a kulturális ikon Rosie the Riveterré!

Rosie the Riverter jelmez

Fotó: Shutterstock

Szükséged lesz egy piros fejkendőre, egy kék felsőre és egy piros rúzsra.

​7. Dobj fel egy díszes kalapot, és menj a brit királyi család tagjaként!

Meghan Markle, Camilla, Katalin hercegn\u00e9 2019-ben

Fotó: Getty Images/Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Ha inspirációra van szükséged, nézd meg ezt a listát a legvadabb kalapokról, amelyeket a vendégek viseltek Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén 2018-ban.

Forrás: Insider


A figyelmetekbe ajánljuk